18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

TSO başarılı öğrenciyi ödüllendirdi

SALİHLİ TSO BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Ek Y-TM-3 puan türünde LYS Türkiye 1.'si ve EK Y-TM-2 puan türünde de 582,575 puanla Türkiye 4.'sü olan Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatih Aşan’ı küçük altınla ödüllendirdi.

Voleybol Federasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülen Türkiye Küçükler Mini Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Salihli Alpaslan İlköğretim Okulu Voleybol Takımı ve Yıldızlar Judo Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Hasan Üye ve Doğan Karpuzcu’yu küçük altınla ödüllendirdiklerini ifade eden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İsmail Balaban “Daha önce Voleybol’da Türkiye Şampiyonu olan Alpaslan İlköğretim Okulu ve Judoda Türkiye Şampiyonu olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri Hasan Üye ve Doğan Karpuzcu’yu altın ile ödüllendirdik. LYS sınavında Türkiye birinciliği elde eden Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatih Aşan’ı da ödüllendirmek istedik” dedi.

Ek Y-TM-3 puan türünde LYS Türkiye 1.'si ve EK Y-TM-2 puan türünde de 582,575 puanla Türkiye 4.'sü olan Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Fatih Aşan’ı ödülünü ise Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Saim Türetken tarafından verildi. Türetken başarılarından dolayı Aşan’ı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

SALİHLİ TSO BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 16:19:02
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 16:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?