18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Vergi rekortmenlerine ödül

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen törende, vergi sıralamasında dereceye giren sanayicilere başarı ödülleri verildi.

Salihli Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ödül törenine, Salihli Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Binbaşı Mehmet Parım, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Banas, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, bazı daire müdürleri, hayırseverler ve davetliler katıldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı, törende yaptığı konuşmada, bölgenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasını üst düzeye taşımak için gerekli yatırım ve organizasyonlarda öncü olmak amacını taşıdıklarını belirterek, ’’Tüm rekortmenlerimize Salihli’ye verdikleri hizmetler için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Salihli’de faaliyet gösteren şirket ve işadamları arasında en fazla kurumlar vergisi ödeyen 10, en fazla gelir vergisi ödeyen 10, en fazla istihdam sağlayan 5, en fazla ihracat yapan 5 olmak üzere toplam 30 şirket ve işadamına başarı ödülü verildi. Birincilere ödüllerini Kaymakam İsmail Hakkı Develi, CBÜ Mustafa Ökmen, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Balaban verdi.

Törende ayrıca Nedim Uysal, Alaattin Yüksel ve Aslan Erdinç’e, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından onur ödülü verildi. Son 40 yılda odada görev yapmış, yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanları da hizmet plaketlerini aldı.

Törende ödül alan üyeler şöyle: "Kurumlar vergisi ödülleri: Özlem Tarım Ürünleri, Nazıroğlu Traktör, Salihli Gıda. Gelir vergisi ödülleri: Mehmet Nazmi Sağır, İbrahim Yüksel, Galip Musal. En fazla ihracat yapanlar: Tuğrul Tarım ve Petrol Ürünleri, Anatolia Süs Bitkileri Ürünleri, Basınçlı Kaplar Sanayi A.Ş. En fazla istihdam sağlayan kuruluşlar: Ülkü Toprak Sanayi, Uğur Toprak Sanayi, Özlem Tarım Ürünleri A.Ş."

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2005 Pazar 17:31:13
Güncelleme :8 Haziran 2005 Çarşamba 16:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?