19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Yüksel, kansere yenik düştü

Manisa’nın Salihli ilçesinde 20 yıldır Sivil Savunma Müdürlüğü görevini yürüten Ali Ünal Yüksel (56) yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat etti.

Salihli Sivil Savunma Müdürü Ali Ünal Yüksel için 20 yıl görev yaptığı Salihli Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Mesut Yıldırım başta olmak üzere Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Belediye Başkan yardımcıları Hasan Sungur ve Altan Serpil, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arzik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Yurttaş, daire müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Törende konuşan Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, “Acımız büyük, bu acımızı kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Biz Ali Ünal Yüksel’i kaybetmekle bir amirimizi değil, bir dostumuzu kaybettik. Çünkü Yüksel, örnek bir insandı” diye konuştu.

1953 Uşak Karahallı doğumlu olan Ali Ünal Yüksel, 1989 yılından bu yana Salihli Sivil Savunma Müdürlüğü görevi yapıyordu. Yaklaşık bir yıl önce akciğer kanserine yakalanan ve yaşam mücadelesi veren Yüksel, tedavi gördüğü 9 Eylül Üniversitesi’nde hayatını kaybetti.

İlk törenin Salihli Kaymakamlığı önünde düzenlenmesinden sonra Yüksel için ikinci tören Uşak’ta yapıldı. Yüksel için Uşak merkezde bulunan Yücetepe Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra cenazesi Yeni Mezarlığa defnedildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 00:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?