20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Yunus Akkoç, güven tazeledi

Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen Demokrat Parti (DP) kongresinde mevcut başkan Yunus Akkoç, kullanılan 258 oyun tamamını alarak güven tazeledi.
Salihli DP İlçe Teşkilatı'nın 9. Olağan Kongresi Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı'nı Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü'nün yaptığı kongreye 400 delegeden 258'si katıldı.


27 Mayıs 2008 tarihinde atama usulü ile göreve gelen Yunus Akkoç başkanlığı'ndaki yönetim kurulu bu kez delegelerin oyları ile göreve getirildi. Kongrede konuşan İlçe Başkanı Yunus Akkoç, “22 Temmuz Demokrat Parti açısından çok iyi girmedi. Partimizi hak ettiği yere getirmek için 27 Mayıs 2008 tarihinde atama usulü ile göreve geldik. Bugün gelinen noktada olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Artık sermaye bitti. Partimiz, artık bilek gücü ile çalışan bir işçi konumunda. Yanlışları hepimiz yaptık. Bugünden itibaren de yanlıştan dönmeliyiz. Ülkemizin bu partiye ihtiyacı var. Siyaseti bir kenara bırakalım, gerçekleri görelim. Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimlerde hiçbir parti ile diyalog içerisine girmeyeceğiz. Demokrat Parti, aday çıkaracaktır. Biz köklü bir misyonun temsilcileriyiz. Gemisini terk etmeyen çok az sayıda insanlarız. Salihli'de 27 Mayıs bir milat olsun. Demokrat Parti gerçekten ihtiyaç duyulan bir parti.” dedi.


Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Oylama sonucu delegelerin oyunun tamamını alan Yunus Akkoç yeniden başkanlığa seçildi. Akkoç'un yönetimi şu isimlerden oluştu: Gazanfer Koparan, Ahmet Cüneyt Musal, Sami Yalvaç, Adnan Ergüven, Yaşar Akcan, Süleyman Güneş, İrfan Akkoyun, Alpaslan Özkahraman, Volkan Erdağ, Abdullah Aydoğdu, Ahmet Gürlek, Peyami Onuş, Cavit Bayram, Şakir Turay, Halit Özkan, Yıldız Öktem, Mustafa Yazgan, Ümit Aytan.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 21:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?