20
Mayıs
2024
Pazertesi
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

AKP'de hedef belediye başkanlığı

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı İbrahim Kaya, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçim programını ve hedeflerini belirlediklerini ifade ederek, ilçede belediye başkanlığını mutlaka kazanacaklarını öne sürdü.


AK Parti Sarıgöl İlçe Lokali'nde basın toplantısı düzenleyen İbrahim Kaya, seçim programı ve hedeflerini açıkaldı. Bir süre önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, TBMM 22. Dönem Başkanı Bülent Arınç, Manisa Milletvekilleri Dr. Mehmet Çerçi ve İsmail Bilen ile görüştüklerinin ve seçim programlarını buna göre belirlediklerini ifade eden Başkan Kaya, "İlk hedefimiz Sarıgöl Belediye Başkanlığı'nı almak ve 3 İl Genel Meclisi Üyeliğini kazanmaktır. Sarıgöl AK Parti Teşkilatı çalışmalarını tamamlamıştır. Tüm sandık görevlileri ve müşahitleri belirlenmiştir." dedi.


10 Kasım tarihinden itibaren belediye başkanlığı aday adaylarının müracaatlarının başladığını belirten Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Kaya, yerel seçimlerde belediyeyi alacaklarını ileri sürerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sarıgöl'de 20 yıldan beri iktidar partili bir belediye başkanı seçemememiz olmasının sıkıntılarını yaşamaktayız. Belediyecilik konusunda başarılı bir yönetim ortaya koyan AK Partili diğer belediyeler gibi, ilçemizde de belediye seçimini kazanıp hem iktidar bir belediye olmanın avantajları hem de eksik hizmetlerin tamamlanması sağlanacaktır. Adayımızın açıklanmasıyla birlikte projelerimiz ilçe halkına duyurulacaktır."
Adayların önce halka sunulacak anket ve parti teşkilatlarının üyelerinin görüşü alınarak belirleneceğini kaydeden Başkan Kaya, bu adayın sağ-sol demeden her kesimi kucaklayacak biri olacağını, yerel seçimleri sadece kazanma değil ilçeye hizmet etmek istediklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 16:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sarıgöllü IP: 85.104.39.xxx Tarih : 4.12.2008 19:13:38

Sarıgöllü biri olarak ilçemi çok seviyorum. Yeni çıkan yasa ile son zamanlarda bazı beldelerin köye dönüşeceği söylenmektedir.Sarıgölümüzde yine Sarıgöl için hertürlü hizmete hazırız diyen hemşerilerimiz, ilçeyi zaten yasa uygulanmadan önce köye çevirdiniz. Seçim yaklaştı.Yapılanlar yapacaklarınızın teminatıdır deyip yine oy istiyenler.Köye çevrilen ilçemizi geri istiyoruz.Tabiki şimdiye kadar yapamıyanlardan.