20
Mayıs
2024
Pazertesi
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

AKP'li gençlerden Sarıgöl teşkilatına ziyaret

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış ve yönetimi, Sarıgöl'ü ziyaret ederek buradaki teşkilat üyesi gençlerle biraraya geldiler.


Yaklaşık 50 kişilik bir grup halinde yapılan ziyarette, gençlik projeleri ve yerel seçimler ile ilgili konular değerlendirildi. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selman alkış, “Bizi karşılayan ve ağırlayan Sarıgöl ilçe teşkilatına teşekkür ediyorum. Bizler Manisa ili ve tüm ilçelerimizde seçimleri kazanmak için yola çıktık. Sizdeki bu azim ve kararlılık bizleri çok mutlu etmiştir. İnşallah Sarıgöl'e AK Parti bayrağını hep birlikte dikeceğiz. İktidar ile aynı dili konuşan bir belediyeye sahip olacağız. Gençlik kolları siyasetin temel taşıdır. Gençlik olmadan seçim kazanılmaz. Burada bizlere büyük iş düşüyor. Biz teşkilatlarımıza çok güveniyoruz. Ülkemizin genç nesillere okumuş nesillere ihtiyacı var. " dedi.


Daha sonra söz alan Sarıgöl Gençlik Kolları Başkanı Serhat Akkaya ise Başkanı Alkış'a, Sarıgöl'e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?