16
Mayıs
2024
Perşembe
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Avrasya Sirki, Sarıgöl'de

Dünyanın ilk Türk sirki olan Avrasya Sirki, "Harikalar Sirki" adlı gösterilerini Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde halka sundu. 

Sarıgöl Belediyesi'nin desteği ile ilçeye gelen Avrasya Sirki dev çadırda gösterilerine başladı. Türk, Rus, Ukrayna, Bulgar, Azeri ve Gürcülerden oluşan 25 kişilik kadrodan oluşan sirkin ilk gösterilerini izlemeye Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer karcı, öğrenciler ve veliler ile çok sayıda vatandaş geldi. Dünyaca ünlü akrobatlar, jimnastikçiler, palyaçolar, lastik kızlar, ateşbazlar ve sihirbazların gösterileri ayakta alkışlandı. Gösterilerin tehlike içeren bölümlerinde izleyenler heyecanlı dakikalar yaşarken, çocuklar da palyaçolarla gülem krizine girdi. 

Avrasya Sirki yetkilisi İsmail Zeybek, "Avrasya Sirki olarak bizim kumpanyamız 8 ayrı yerde gösterim yapmaktadır. Türkiye'nin tüm bölgelerini dolaşarak gösterimlerimizi sunmaktayız. Ekibimiz Ege bölgesini dolaşmaktadır. İlçelerin nüfuslarına göre bir günlük ve iki günlük gösteriler yapmaktayız."dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 17:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nefise IP: 88.232.124.xxx Tarih : 9.02.2008 20:02:35

avrasya sirki kozan'ada geldi gerçekten muhteşemdi nefeslerimizi tutarak izledik.gerçekten izlemeye değer.eğer izlemeyenler varsa mutlaka izlesinler.