18
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

CHP'de Yusuf Özkan güven tazeledi

Sarıgöl CHP İlçe Teşkilatı'nın kongresi yapıldı. Tek liste olarak gidilen kongrede Divan Başkanlığı'na, Manisa CHP Milletvekili Nuri Çilingir getirildi.

Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra bir konuşma yapan Manisa Milletvekili Nuri Çilingir, AKP yönetimini eleştirerek, "Bu hükümet 3 yıla yakın bir zamandır, vaat ettiklerini yerine getirememiştir. Hortumcuların musluklarını kestik diyorlar ancak hortumu başka yerlere akıtıyorlar. TEKEL'in özelleştirilmesini biz istemedik ama yaptılar. Erdemir Demir Çelik Fabrikaları zarar ediyor deniliyor, oysa yılda 700-700 bin dolar kar yapıyor. Bu fabrika da elden çıkarılmak istenmekte, fabrikanın yüzde 46'sı satılmak istenmekte. Öte yandan Seydişehir Alüminyum Fabrikası zarar ediyor deniliyor. Üzümcü perişan, çiftçi perişan, vaat edilenlerin hiçbiri yerine getirilemedi ama özelleştirme denile denile çiftçilerimiz mağdur duruma getirildi" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, Yusuf Özkan üçüncü kez Sarıgöl CHP İlçe Başkanlığı'na getirilirken, yönetim kuruluna da şu isimler girdi: İsmail Yıldırım, Ahmet Karaoğlan, Mehmet Zeki Talan, Hacer Öz, Mustafa Aydın, Saim Çakmak, Mehmet Nuri Teker, Musa Gönülkırmaz, Fedai Mesut Kocabıyık ve Ali Eşbah.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2005 Salı 16:44:21
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 17:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neşet aydın IP: 85.100.204.xxx Tarih : 29.07.2005 13:58:46
Yeni yönetime başarılar diliyorum. Ülkemizin aydınlık insanlarını, çağdaşlaşmadan yana olan , demokrat,laik insanlarını da CHP ye destek vermeye davet ediyorum. Ülkeye CHP gerekli hele de yaşadığımız bınca sorunun çözümü için...