29
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

CHP'liler Sarıgöl'de buluştu

Cumhuriyet Halk Partililer Sarıgöl İlçe teşkilatının düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde buluştular.


Sarıgöl Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen yemeğe CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, İl Başkanı Cahit Kaplan, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları ve partililer katıldı. Bir konuşma yapan CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Yusuf Özkan, seçim için düğmeye bastıklarını belirterek, 29 Mart 2009'da yapılacak olan seçimlerde CHP'nin adayının Ömer Karcı olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından salona dolduran partililer Ömer Karcı'yı uzun süre ayakta alkışladılar.


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar CHP'nin adayı gösterilen Belediye Başkanı Ömer Karcı ise, "Beş yıllık belediye başkanlığım sırasında kimseyi, kimseden ayırt etmeden hizmetimizi yaptık. Halkımız bize güvendi ve inandı. Biz de halkımızı güvendik. Sarıgöl'ün daha ileriye gitmesi için tekrar aday oldum. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır."dedi.
CHP İl Başkanı Cahit Kaplan CHP’nin Manisa'da oy patlaması yapacağını savunarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu seçimlerde millet AK Parti'yi sandığa gömecektir. Manisa'da her gittiğimiz salonlar dolup taşıyor. Ülkemizde tarımla geçininler perişan, bu cennet vatanımızda yaşayanlar perişan, ülkemiz medeniyetlerin beşiği yeraltı ve üstü zenginliklerinin olmasına rağmen perişandır. Bu seçimlerde CHP bütün bu olanlara ‘dur’ diyecektir. Fabrikalar ve her yer özelleştirilmektedir. Ülkemizin tersanelerini satıyorlar. Savaşla alamayanlar şimdi alıyorlar. Bu ülkeyi CHP kurtaracaktır."


CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü ise iktidar partisine çatarak, "Hükümet dışarıdan getirttiği sıcak parayla borcu, borçla ödetiyor. Küresel kriz nedeniyle ülkemizde 207 bin insan işsiz kaldı. Çiftçi, sanayici, esnaf dertli. Bu nedenle 29 Mart seçimleri çok önemlidir. Biz Cumhuriyet öncesi de vardık. Biz o günlerin sıkıntılarını aştık da geldik. Bu nedenle seçimlerde iktidarı süpürmeye geldik. Ancak bize düşen bir görev vardır. Yedi yıldır yapılan yolsuzlukların hesabını sormak boynumuzun borcu olsun."dedi.

Mengü güvenlik güçlerine de seslenerek, "Bunların kaçmasını müsaade etmeyin. O zaman sizden de hesap sorulur."diye konuştu.
Konuşmaların ardından 10.Yıl Marşı partililer tarafından ayakta söylendi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 17:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol kışla IP: 81.215.97.xxx Tarih : 7.01.2009 13:44:38

siyasetin yalan ve palavra atma hasstalığı benim saf ve temiz köylümede bulaşmiş üzüldüm