16
Mayıs
2024
Perşembe
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Evden kasa çaldılar yakalandılar

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir eve girerek içerisinde 100 bin YTL değerinde kıymetli evrak bulunan çelik kasayı alıp kaçan şüpheli 4 kişi, kasayla birlikte kıskıvrak yakalandılar. 


Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Ayan Mahallesi Aydın Sokak'ta oturan galerici Mehmet Emer'e ait eve kimsenin olmadığı bir anda giren 4 kişi, evde bulunan küçük kasayı alarak 64 KT 005 plakalı araçla kayıplara karıştı. Hırsızları şüpheli hareketlerinden tanıyarak bindiklerin aracın plakasını alan bir vatandaşın durumu polise bildirmesi sonucu, Sarıgöl İlçe Emniyet Amirliği ekipleri şüphelilerin peşine düşdü. Yapılan genişli çaplı araştırma sonucu Uşak ilinde oldukları tespit edilen şüpheliler operasyonla yakalandılar.

 
Bu arada çaldıkları kasanın boş bir arazide açıldığı ve yakıldığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak M.D (65),Y.A(18). M.K (38), E.A (17) yakalandı. Şüpheliler Sarıgöl İlçe Emniyet Amirliği'nce gözetim altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi. Edinilen bilgiye göre çalınan kasanın içersinde 100 bin YTL değerinde çeşitli kıymetli evrakların ve tapuların olduğu belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 18:09:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?