26
Mayıs
2024
Pazar
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Harun'un ulaşım çilesi bitti

ESNAFTAN ENGELLİ KÜÇÜK HARUN'A TEKERLEKLİ SANDALYE

Sarıgöl İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Şeyhdavutlar köyünde yaşayan yürüme engelli 7 yaşındaki engelli Harun Öz'e tekerlekli sandalye armağan edildi.

Şeyhdavutlar İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi olan ve iki yıldır annesi Aysel Öz'ün sırtında okula gidip gelmek zorunda kalan küçük Harun'un ulaşım çilesi bitti.

Hasan ve Aysel Öz çiftinin çocukları olan doğuştan yürüme engelli Harun, Sarıgöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası sayesinde bir tekerlekli sandalyeye kavuştu. Oda Sekreteri Ali Ünlü, Sarıgöl Nehir Özel Rehabilitasyon Müdürü Aydın Nehir ile birlikte köye giderek tekerlekli sandalyeyi Öz ailesine teslim etti.

Duygulu anların yaşandığı buluşmada açıklama yapan Ali Ünlü, ''Harun Öz'ün durumunu öğrendikten sonra aileye yardım etme kararı aldık. Bir tekerlekli sandalye alarak aileye teslim ettik. Bugün böylesi anlamlı bir yardımı yapmış olmanın mutluğunu yaşıyoruz.'' dedi. Anne Aysel Öz ise, ''İki yıldır oğlumu kucağımda okula götürüp getiriyordum. Tekerlekli sandalye ile artık daha kolay olacak. Bağış yapanlara teşekkür ederim.'' diyerek duygularını ifade etti.

ESNAFTAN ENGELLİ KÜÇÜK HARUN'A TEKERLEKLİ SANDALYE
ESNAFTAN ENGELLİ KÜÇÜK HARUN'A TEKERLEKLİ SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 16:34:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 23:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?