30
Mayıs
2024
Perşembe
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Hastanede kuyruk çilesi

Sarıgöl Devlet Hastanesi rotasyon kapsamında gelen doktorların görev yaptığı günlerde hastaların akınına uğradı.


Sağlıkta uygulanan rotasyon sistemi kapsamında Manisa’nın Sarıgöl ilçesine haftanın belli günlerinde çeşitli branşlarda doktorlar ilçe hastanesine gelerek hizmet veriyor. Salı ve Cuma gönderi dâhiliye, Cuma günleri kadın-doğum uzmanı ile çocuk doktoru Sarıgöl’de poliklinik hizmeti veriyor. Hastaneye akın eden vatandaşlar erken saatlerde muayene olabilmek için bir birleriyle yarışıyorlar.


Hastanede doktor yetersizliği nedeniyle uygulanan sistem polikliniklerde zaman zaman izdiham yaşanmasına neden oluyor. Bir yıldır doktor sıkıntısı olduğu için çevre ilçelere gitmek zorunda kalan vatandaşlar ise "Rotasyon geçici çözüm. Hastanemize kadrolu ve kalıcı doktorların atanmasını istiyoruz."dediler.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 16:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Musa Akın IP: 88.251.164.xxx Tarih : 19.12.2008 13:36:29

hastanemiz kalite belgesi almış 100 yataklı ameliyathanesi şuan hizmette olan modern bir hastane.ben bu ilçede aile hekimi olarak çalışıyorum ve çok memnunum.nüfusu 13bin diyerek az görüp aldanmayın.köyleriyle birlikte 33bin nüfusa sahip.eşme (uşak)ve buldan (denizli)gibi ilçelerden ve köylerinden de çok sayısa hasta hastanemizi tercih etmektedir.sarıgölün köylerinin ve ilçe merkezinin geliri nüfusa oran la dönen para miktarı ülke genelindeki ilçeler arasında ilk 5 'e girmektedir .ulaşım yönünden çok güzel bir konumdadır.hekim arkadaşlar sarıgöl'de çalışmak isterlerse hem maddi hemde sosyal yönden çok cazip bir yerde yaşamış olacaklar.hastanemize dahiliye,kadın doğum,çocuk hastalıkları uzmanlarını bekliyoruz.Dr.musa akın,aile hekimi