18
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Jandarmadan mobil güvenlik hizmeti

Manisa’nın Sarıgöl İlçesi Jandarma Komutanlığı bünyesinde hizmet verecek olan Jandarma Mobil Asayiş Karakolu göreve başladı. Aracın, sabit bir karakoldan farksız ve modern bilgisayar sistemiyle donatıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili Sarıgöl Jandarma Komutanlığı’ndan verilen bilgiye göre, ilçeye bağlı 29 köyde hizmeti vatandaşın ayağına götürecek olan tam donanımlı mobil jandarma aracının, her türlü aşayiş olaylarında kullanılabileceği, sabit bir karakoldan farksız ve modern bilgisayar sistemiyle donatıldığı belirtildi. Kimlik sorgusu yapılacak vatandaşa ait tüm bilgilere, sahip olduğu bilgisayar desteği ile kolaylıkla ulaşılabilen aracın hizmette büyük hız ve kolaylık sağladığı vurgulandı.

Jandarm Mobil Asayiş Karakol’unun hizmete başlamasından mutluluk duyan ilçeye bağlı köylerde yaşayan halk ise, "Jandarmalık bir işimiz olduğunda ilçeye gitmek zorunda kalıyorduk. Bu da zaman kaybına neden oluyordu. Bazen bir günümüzü alıyordu. Şimdi ise mobil jandarma sayesinde işimiz kolaylaştı" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 23:10:03
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 18:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?