15
Mayıs
2024
Çarşamba
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Kaymakamlık'tan 'halk günü' uygulaması

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde ilk kez düzenlenen halk günü uygulamasında, Kaymakam Muhammet Kırılmaz ile karşılıklı görüşme imkanı bulan vatandaşlar uygulamadan çok memnun kaldı. 

Her hafta Cuma günleri öğleden sonra yapılacak olan halk günü uygulamasının ilk gününde şikayeti ve talebi olan vatandaşlar Kaymakam Muhammet Kırılmaz'la bire bir görüşme imkanı buldu.

 Uygulamayla ilgili bilgi veren Kaymakam Kırılmaz, 2007 yılı çalışma takvimi yaptıklarını ifade ederek, "Bu takvim doğrultusunda çalışmalarımız aksamadan yapılacak. Vatandaşlarımız köylerinden kalkıp bize ulaşmak istiyor ancak toplantı saatlerine geldiği için elleri boş olarak benimle görüşemeden geriye dönüyorlardı. Bu durum beni çok üzdü. 

Bunu önlemek için her hafta Cuma günleri hallk günü düzenlemeyi uygun gördük. Cuma günü aynı zamanda köylülerimiz de ilçe pazarına geldiği için halk gününe de katılabilecek." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 12:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
av.ahmet necati erdem IP: 88.234.255.xxx Tarih : 2.02.2007 23:11:18
sayın kaymakamım ; halk günü uygulamanız güzel ancak sadece cuma günü öğleden sonraya ne kadar halk sığdırılabilir ve bu yarım gün nasıl bir tam gün oluyor onu pek anlayamadım.?! ayrıca ve en önemlisi ; kaymakamlığa ait internet sitesi neden çalışmıyor? biz sarıgöl dışındaki sarıgöllüler oradan ne güzel haberleşiyor , memleketimiz hakkında güncel haberler alıyorduk. Lütfen ve acilen bu siteyi açınız?