31
Mayıs
2024
Cuma
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Köy yolları asfaltlanıyor

Sarıgöl'e bağlı Çimentepe, Sığırtmaçlı ve Bahadırlar köylerine ulaşımın sağlandığı yollarda asfaltlama çalışmalarına başlandı.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Kaya Sarıgöl'de asfaltsız köy yolu kalmayacağını söyledi. Gelen ödenekler doğrultusunda çalışmalara devam edildiğini dile getiren Başkan İbrahim Kaya şunları söyledi: "Sarıgöl’ün 29 köyü bulunmaktadır. Bazı köy yolları hava şartları ve diğer sebeplerden dolayı bozuldu. Yapılan planlamanın ardından söz konusu yollara ikinci kat asfalt dökülüyor. Böylece ulaşım rahatlıyor.”dedi.

Bu yıl Manisa Valiliği'nin yaptığı ihalenin ardından özel firma tarafından asfaltlama çalışmasının yapıldığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Kaya, “Çimentepe, Sığırtmaçlı ve Bahadırlar köylerimizin 11 kilometrelik yolu tamamlandı. Bu çalışmalar için 330 bin YTL harcama yapıldı. Amacımız tüm köy yollarını en kısa sürede tamamlamaktır. Köylerimiz adeta şantiye gibi oldu. Bir yandan asfaltlama yapılırken diğer yandan kilit taş döşeme çalışması yapılmaktadır. Bu durum yapılan icraatların bir sonucudur.”dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 14:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?