24
Mayıs
2024
Cuma
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Okul duvarları tablo gibi

OKULUN DUVARLARINI MASAL KAHRAMANLARININ RESİMLERİYLE DOLDURDU

Resim Öğretmeni Kenan Taşlı, okulunun A ve B Bloklarını masal kahramanlarının resimleri ile öğrencilere çevre bilinci ve hayvan sevgisini aşılamak amacıyla çiçek, kelebek ve doğa resimleriyle donattı.

Tek başına yaptığı çalışmayla dikkati çeken Sarıgöl 4 Eylül İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Kenan Taşlı, "Çalışmalarımı yıl sonuna kadar tamamlayacağım. Yaptığım çalışma öğrencilerimin doğayı, hayvanları sevme bilincinin gelişmesine yardımcı olmaktır. Atatürk'ün Kocatepe'ye çıkarken resmini çizdim. Ayrıca, masal kahramanları ve ilçenin sembolü üzüm resimleri yaparak öğrencilerimizin ilçenin ürünü ile tanışmalarını sağlamış olmaktayım."

Resim Öğretmeni Kenan Taşlı'nın çalışmalarını desteklediğini belirten 4 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Yalçın Duman da "Resim öğretmenimizin idaremize sunduğu güzel çalışma değerlendirilerek izin verildi. Biz, Okul Aile Birliği'nden boya ve diğer malzemeleri aldırdık. Öğretmenimiz de önce yapacağı çalışmaları duvarların üzerine hazırladı sonra boş zamanlarında duvarları gerekli resimleri aktarmaya başlayınca ortaya güzel bir görünüm çıktı. Çalışmalarından dolayı kendisini tebrik ederim."

Bu tür görsel çalışmaların devamlı olacağını belirten Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Şeref Doğramacı da şunları söyledi: "İçinde çocukların bulunduğu kamu binalarının görünümlerinin güzelleştirilmesi için bu tür çalışmaların devamı olacak. Okullar, kreşler, ana sınıfları ve hastanemizin çocuk bölümüne masal kahramanlarının çizimi için girişimler devam etmektedir.''

OKULUN DUVARLARINI MASAL KAHRAMANLARININ RESİMLERİYLE DOLDURDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 12:13:02
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 14:20:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?