17
Mayıs
2024
Cuma
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Sargöllü çifti ölüm de ayıramadı

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi Emcelli Köyü'nde yaşayan Hüseyin-Fatma Karcı çifti, 55 yıllık evliliğin ardından aynı gün hayata gözlerini yumdu.


Hüseyin Karcı (76), bir haftadır akciğerlerinden rahatsızdı. Aile fertleri Hüseyin Karcı'nın başında ölümünü beklerken, eşinin rahatsızlığına üzülen Fatma Karcı, gece saatlerinde fenalaştı. Çocukları tarafından Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Karcı, yüksek tansiyon ve şeker komasından çıkamayarak hayatını kaybetti.

 Fatma Karcı çocukları ve köylüler tarafından köye getirilerek defnedildi. Bu arada, durumu ağır olan ve eşinin ölümü kendisine bildirilmeyen Hüseyin Karcı da, gündüz saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Hüseyin Karcı'nın cenazesi de aynı gün, gözyaşları arasında Emcelli Köyü Mezarlığı'nda eşinin yanında toprağa verildi.


Çiftin 51 yaşındaki oğulları Mehmet Karcı, ''Babam çok ağır hastaydı. Biz babamın başında beklerken, annem fenalaştı. Hastaneye kaldırdık. Gece saat 03.30'da annem öldü. Annemi toprağa verdik. Bu kez babam aynı gün saat 15.30'da öldü. Tam on iki saat arayla ikisini de toprağa verdik. Böyle acı hiç yaşanmamıştır" dedi.

MANİSA-İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 19:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?