19
Mayıs
2024
Pazar
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Sarıgöl'de DYP ve ANAP'tan ortak aday

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Doğru Yol Partisi (DYP) ve Anavatan Partisi (ANAP), belediye başkanlığı seçimleri için TEDAŞ Sarıgöl İşletme Şefi Hüsamettin Kardaş'ı ortak aday olarak belirledi.
DYP İlçe Başkanı Ahmet Metin ve ANAP İlçe Başkanı Şadi Akgül, 28 Mart yerel seçimleri için sağda güçlü bir birlikteliğin olmasını istediklerini belirterek, "2 parti olarak güçlerimizi birleştiriyoruz. Adayımız, TEDAŞ İşletme şefimiz Hüsamettin Kardaş'tır" dediler.
İki partinin ortak adayı olarak ortaya çıkan Hüsamettin Kardaş ise bu durumu memnuniyetle karşıladığını belirterek, "İlçemiz bugüne kadar çok ihmal edildi. Yollarımızın altyapısı çok bozuk. Eğer belediye başkanı seçilirsem, meclisimiz ve sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızın görüşlerini de alarak çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi. İlçede iş alanları bulunmadığına da dikkati çeken Kardaş, iki tekstil firması ile anlaşarak, Sarıgöl'e de tesis kurmaları için önayak olacaklarını, ayrıca yörede yetişen ürünlerin değerlendirilmesi için sirke ve pekmez tesisleri kurulmasını sağlayacaklarını söyledi.
VEHBİ SARIHAN - MANİSA (İHA)
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2004 Pazartesi 19:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?