18
Mayıs
2024
Cumartesi
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

Sevimli tartı ödül getirdi

SEVİMLİ TARTI ÖDÜL GETİRDİ

Sarıgöl Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Sevimli Tartı" isimli proje, Manisa birincisi oldu. Manisa genelindeki Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin katıldığı Proje Tabanlı Beceri Çalışmalarında dokuz okul yarıştı. Yarışmada, Sarıgöl Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü 10. Sınıf öğrencilerinden Ayşe Öztürk, Duygu Bursal ve Mehmet Kacan'ın projeleri olan "Sevimli Tartı" birinci oldu.

Sarıgöl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Aycan, 1*5 Mart tarihleri arasında İzmir'de yapılacak bölge yarışmalarında Manisa'yı temsil etme hakkını kazandıklarını söyledi. Bu yıl öğrencilerinin projeleri olan "Sevimli Tartı" isimli çalışmanın Manisa il birincisi olduğunu anlatan

Aycan, şöyle konuştu: "Bu projenin okulumuza birincilik kazandırması bizleri mutlu etti. 10. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı projeyi meslek dersleri öğretmenimiz olan Z. Nesrin Karaca da yakından takip ederek öğrencilerimizi yönlendirdi. Sağlık Meslek Liseleri arasında düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Çalışması'nda ortaya konan "Sevimli Tartı" isimli projemize Okul Müdür Yardımcımız Nurten Kocakabak ile birlikte hazırlandı. Birinci olan projemizle 1*5 Mart tarihleri arasında İzmir'de yapılacak bölge birinciliği yarışmasında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Sarıgöl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Aycan, "Sevimli Tartı" projesini şöyle anlattı: "Özellikle hastanelerde çocuklar tartı aletlerinin üzerine çıkarak ağırlıklarını tarttırmak istemez ve korkarlar. Bizim projemizle çocuklar korkmadan tartı aletleri üzerine çıkarak kilolarını tarttırmaktadır. Böylece sağlık personelinin işleri de kolaylaşmaktadır."

SEVİMLİ TARTI ÖDÜL GETİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 11:52:05
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 12:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?