31
Mayıs
2024
Cuma
SARIGÖL - MANİSA
Belediye Sayfaları

SYDV 3 kişiyi işyeri sahibi yaptı

SARIGÖL KAYMAKAMLIĞI ÜÇ KİŞİYİ İŞYERİ SAHİBİ YAPTI

Sarıgöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ''Gelir Getirici İşyeri Açma Projesi" kapsamında başvuruda bulunan üç vatandaşı iş yeri sahibi yaptı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, işyeri açmak isteyen üç kişinin projelerini inceledikten sonra, ilçe mütevelli heyeti ile birlikte aldığı kararla Demet Çolak isimli bayana 15 Bin TL tutarında ayakkabı dükkanı, Nihat Özdemir'e 10 bin TL maliyetle oto elektrik dükkanı, Battal Çetingül'e de 15 bin TL tutarında demirci ve demir doğrama dükkanı açtı.

Kaymakam Adem Uslu, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Şeref Doğramacı, İlçe Müftüsü Oğuz Metin, Sarıgöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri ve vatandaşların katılımı ile üç işyerinin açılışı yapıldı. Kaymakam Adem Uslu açılışlarda yaptığı konuşmada, ''Ellerinde meslekleri olup da işyeri açamayan kişiler bize bir proje ile müracaat etmektedir. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra işyerinin açılmasına karar verilmektedir. Alınan yardım paraları faizsiz olup, işyeri sahibi olan kişiler aldıkları parayı iki yılı ödemesiz, altı yıl içinde yani sekiz yılda geri ödeme yapacaklar. Yeni işyerlerine sahip olan arkadaşlara başarılar diliyorum.''dedi.

SARIGÖL KAYMAKAMLIĞI ÜÇ KİŞİYİ İŞYERİ SAHİBİ YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 15:10:05
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 00:49:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?