16
Mayıs
2024
Perşembe
SARUHANLI - MANİSA

Şehit polisin evine ateş düştü

Diyarbakır'ın Balıkçılarbaşı semtinde terzi dükkanına atılan el bombasının patlaması sonucu şehit düşen polis memuru Manisalı Hüseyin Özdemir'in babası Ahmet Özdemir, oğlunun şehit olduğu sıralarda içinde bir sızı hissettiğini söyledi.


Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Kurtuluş Mahallesi, Yiğit Sokak, 16 numaralı evde tek başına yaşayan acılı baba, "Saldırıyı televizyonda izlerken yüreğime bir sızı girdi. Hemen oğlumu aradım, telefonu açmadı.

Olay yerine gittiğini düşünüp kapattım. 1 saat sonra kardeşi Murat aradı. 'Baba Diyarbakır'daki olayı duydun mu?' dedi, 'Duydum' dedim. O da 'Ağabeyimi ara' dedi. Hüseyin'e ulaşamayınca oğlumun kayınpederini aradım, olayı ondan öğrendim. Yüreğime ateş düştü" dedi.


Diyarbakır'a 3.5 yıl önce tayin olan Şehit Hüseyin Özdemir eşi Fahriye Özdemir'le 9 yıl önce evlendi. Çocukları olmayan çiftin en son 3.5 yıl önce Manisa'ya geldiği öğrenildi. Şehit Özdemir'in emekli babası Ahmet Özdemir'in 16 yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenilirken, kardeşi Murat Özdemir'in Manisa'da işçi olarak çalıştığı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2007 Perşembe 02:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SAADET DÜZKAYA IP: 88.251.232.xxx Tarih : 7.08.2008 18:46:31

TÜM ŞEHİT AİLELERİNİN BAŞI SAĞOLSUN ÖNCELİKLE.ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALANLARA SABIR İHSAN EYLESİN.VATAN SAĞOLSUN.BİZ TÜRK EVLATLARI OLARAK ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAK BİZİM İÇİN Bİ ŞEREFTİR. VATANIM İÇİN İKİNCİ Bİ EMRİ BEKLEMEDEN CANIMI SEVESEVE FEDA EDERİM.BİZLER VAR OLDUKÇA BU VATANI KİMSE BÖLEMİCEKTİR.MEVZUBAHİS VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!SAADET DÜZKAYA