2
Haziran
2024
Pazar
TURGUTLU - MANİSA

17 bin Turgutlulu şampiyonluğu kutladı

Turgutluspor’un 2. Lig’e yükselmesi nedeniyle Turgutlu Belediyesi tarafından 50. Yıl Alanı’nda bir konser düzenlendi. Yaklaşık 17 bin Turgutlulu şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Konserde sahne alan Emrah Keskin, Aydan, Abidin, Firdevs ve Atilla Taş söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla Turgutlular’ı coşturdu. Gecenin sunuculuğunu ise TGRT’de yayınlanan Pazar Yıldızları’nın sunucusu Yelda yaptı. Konser gece geç saatlere kadar sürdü. Gecede sanatçı Aydan’ın, Turgutluspor Kaptanı Onur’u sahneye davet ederek evlenme teklif etmesi ve futbolcu eşi olarak Turgutlu’ya gelmekten mutluluk duyacağını söylemesi, Turgutlular tarafından alkışlandı. Aydan’dan sonra sahne alan Abidin de, Turgutlusporlu futbolcuları sahneye davet ederek, birlikte karşılıklı oynadılar.

Geceye havai fişek gösterileri de renk kattı. Konseri, AK Parti Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Kaymakam Ahmet Macunluoğlu ve Belediye Başkanı Serhat Orhan da izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 16:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaban çam IP: 217.131.174.xxx Tarih : 29.05.2005 10:44:37
turgutlunun tanıtımında büyük rolu olan spor çalışmalarının hepsini destekliyor başarılarının devamını diliyorum iyiki varsın turgutluspor ve serhat orhan