25
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

2 ayrı olayda 5 kişi zehirlendi

TURGUTLU'DA İKİ AYRI OLAYDA 5 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde iki ayrı evde yaşanan zehirlenme olayı sonrasında 5 kişi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay Albayrak Mahallesi Plevne Sokak 11 numaralı evde saat 03.30 sıralarında yaşandı. Evde bulunan çamaşır makinesinin henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı yanması sonucunda plastik kabloların çıkardığı dumandan zehirlenen Şerife Şirin (30) ile eşi Bayram Şirin (34) komşularının itfaiye ve ambulansa haber vermesi sonrasında olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı ile Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Genç çift müşahede altına alınırken, sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Aynı saatlerde yaşanan ikinci zehirlenme olayında ise 3 kişi sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Atatürk Mahallesi Egen Sokak 23 Numaralı evde sobayı yaktıktan sonra uyuyan Fevzi Köstekçi (55), eşi Züleyha Köstekçi (45) ile oğlu Mesut Köstekçi (19) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Fevzi Köstekçi, durumu fark ederek 112 ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen acil servis ekipleri aileyi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Zehirlenen Köstekçi ailesinin durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirilirken, her iki olayla ilgili olarak soruşturmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 06:26:03
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 09:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?