18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Birlikte kafayı çektiği arkadaşını öldürdü

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde bir kişi, birlikte alkol aldığı arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yeni Mahalle Göçmen Sokak üzerinde kendisine ait evde içki içen Mehmet Kıyar (39) ile arkadaşı Yılmaz Çukaurderesi arasında tartışma çıktı.

Şahısların tartışması dışarı çıktıklarında da devam etti. Aralarında küfürleşmeye başlayan 2 arkadaşın tartışması, aldıkları alkolün etkisiyle kavgaya dönüştü. Eşinden ayrı olan 2 çocuk babası Yılmaz Çukurderesi, yanındaki ekmek bıçağını arkadaşı Mehmet Kıyar’a sapladı. Aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Kıyar, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerinde gelen ve arama yapan Turgutlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayeti işlediği öne sürülen Yılmaz Çukurderesi’ni aynı bölgede bir aracın altında saklanırken yakaladı.

Mehmet Kıyar’ın, bayram nedeniyle ailesini memleketine gönderdiği ve bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan, işçi olan ve arkadaşını öldüren Yılmaz Çukurderesi, savcılıkta yapılan sorgulamada suçunu kabul etti. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak, Turgutlu Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 14:43:21
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 11:52:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?