23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Çocukluk arkadaşına çarparak öldürdü

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde özürlü sürücü, çocukluk arkadaşına çarparak ölümüne neden oldu. Kazada, özürlü sürücü de ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, İzmir-Ankara E-96 Karayolu Derbent Kasabası yakınlarında bugün 12.00 sıralarında meydana geldi. Özürlü sürücü CHP İl Genel Meclisi eski üyesi Sebahattin Işıldak (65), yönetimindeki 45 N 1675 plakalı aracı ile seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, savrularak yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun bahçesine girdi.

Bu sırada bahçede beklemekte olan akaryakıt istasyonu sahibi ve sürücünün çocukluk arkadaşı Ali Rıza Karaduman (62), aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Kazada özürlü sürücü Işıldak da yaralandı. Yaralılardan 3 çocuk babası Ali Rıza Karaduman, kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Sebahattin Işıldak ise Turgutlu’da yapılan ilk tedavisinin ardından İzmir’e sevk edilerek Ege Üniversitesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2005 Pazar 17:00:25
Güncelleme :13 Mart 2005 Pazar 17:03:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?