27
Mayıs
2024
Pazertesi
TURGUTLU - MANİSA

DP'de yeni yönetim iftarda buluştu

Demokrat Parti (DP) Genel Merkezi tarafından atanan Faruk Aydın başklanlığındaki Turgutlu DP İlçe yönetimi iftar yemeğinde biraraya geldi.

İftar yemeğine DP yönetiminin yanı sıra Anavatan Partili (ANAP) yöneticiler de katıldı. DP İlçe Başkanı Faruk Aydın ile ANAP İlçe Başkanı Hüseyin Maliz yemek öncesi el sıkışarak birbirlerine çiçek verdiler.

 DP İlçe Başkanı Faruk Aydın, “Demokrat Parti'de yerel seçimlerin ardından yeni bir süreç başlamıştır. Bu kapsamda Manisa merkezde yapılan köklü değişiklik sonucu il yönetiminde, DP'nin Manisa'da ileri gelenlerinin görev alması bizleri son derece sevindirmiştir. Turgutlu ilçemizde de yeni DP yönetimi oluşturma görevi şahsıma verilmiştir. Demokrat Partili olup görev bekleyen vizyonu geniş arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz bu yeni yönetimin partimizi en iyi seviyeye getireceğinden en ufak şüphem yoktur. Demokrat Parti'nin bu ülkede, ilimizde ve ilçemizde içme suyu, asfaltlama, alt yapı ve buna benzer birçok hizmetlerde imzası vardır. Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için bu yola çıktık.” dedi.

Öte yandan, DP'nin Turgutlu'da önümüzdeki günlerde kadın kolları ve gençlik kollarının kurulacağı, bu yönde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 17:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?