18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

DSi Genel Müdürü'nden ıslah çalışmalarına tam not

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Veysel Eroğlu, Manisa’nın Turgutlu DSİ ve Turgutlu Belediyesi’nin ortaklaşa yaptırdığı Irlamaz Çayı ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

DSİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu, Turgutlu’da AKP Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Kaymakam Ahmet Macunluoğlu, Belediye Başkanı Serhat Orhan ve bazı daire müdürleri tarafından karşılandı.

Eroğlu ile birlikte DSİ 2. Bölge Müdürü Ayhan Sarıyıldız, Bölge Müdür Yardımcısı Halil Edeoğlu, Makine İkmal Şube Müdürü Atilla Börühan da ıslah çalışmalarını inceledi.

Eroğlu’na çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, yapımına bir yıl önce başlanan Irlamaz Çayı ıslahında bugüne kadar bin 82 metre uzunluğunda ve 17 metre taban genişliğindeki çay yatağının açıldığını belirtti. 2006 yılının sonunda tamamlanması hedeflenen çalışmaların sonunda bölgede piknik alanları ve spor kompleksleri inşa edileceği kaydedildi. Buradaki incelemelerin ardından Turgutlu Belediyesi’ne geçen heyet, çalışmalar hakkında bilgi
alışverişinde bulundu.

DSİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu, çalışmaların meyvesini görmekten oldukça memnun olduğunu ifade ederek, "Bu tür yoğun çalışmaların sonunda ortaya bir güzelliğin çıkması tüm yorgunluğumuzu alıyor. Islah çalışması tamamen sona erdiğinde Turgutlu’nun havası değişecek. Halk bu alanlarda hoş anlar geçirecek ve sohbet edeceği bir yere kavuşacak. Turgutlu Belediyesi’nin bu bölgede peyzaj çalışmalarına başlaması çok güzel. Bu işle bu kadar yakından ilgilenen milletvekilimiz Süleyman Turgut ve Belediye Başkanı Serhat Orhan’a çok teşekkür ederim" dedi.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Serhat Orhan, Eroğlu’na sembolik üzüm dalı, tablo ve kuru üzüm hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 12:14:36
Güncelleme :4 Haziran 2005 Cumartesi 13:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?