24
Mayıs
2024
Cuma
TURGUTLU - MANİSA

Emniyet'te görev değişimi

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Manisa İl Merkezi’ne atanan Emniyet Müdürü Nihat Yüksel’in yerine, Manisa Bölge Trafik Şube Müdürü Nesim Gezer getirildi.

1969 yılında Hatay’da dünyaya gelen ve 1989 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun olan Gezer, sırasıyla Mersin, Van, Almanya’nın Münster şehrinde 3 yıl güvenlik ataşeliği yaptıktan sonra, Soma İlçesi’nde 3 yıl emniyet müdürlüğü görevinden sonra Manisa merkez Bölge Trafik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Bugün Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Nesim Gezer, evli ve 2 çocuk babası. Gezer, çok iyi Almanca biliyor.

Bugün görevi Nihat Yüksel’den devir alan Turgutlu’nun yeni Emniyet Müdürü Gezer, "Sayın Yüksel’in sürdürdüğü projelerini ve disiplinli çalışmalarını onurla sürdüreceğim. Daha iyi hizmet vermek için, görevi yerine getirirken gözümüz kulağımız olan vatandaşlarımıza, öncelikle birlikte çalışma parolası ile hareket edeceğimizi belirtmek istiyorum. Her şey halkın desteğiyle daha güzel olacak" dedi.

Öte yandan Nihat Yüksel ise, "Benim yaptığım hizmetlerden daha iyilerini yapacağına eminim. Gözüm arkada kalmadan bu görevi devrediyorum. Her konuda ona yardımcı olacağım. Turgutlu’nun yanlış ve doğru insanlarını tanıtarak onun önünü açacağım. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 18:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?