26
Mayıs
2024
Pazar
TURGUTLU - MANİSA

Gezer'den engellilere mangal partisi

Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer, eşi Leyla Gezer’le birlikte yeni yapılacak Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının bahçesinde 150’ye yakın bedensel engelli için mangal partisi düzenledi.

Her yıl 10-18 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası nedeniyle Turgutlu’da bulunan Bedensel Engelliler Derneği bazı etkinlikler düzenledi. Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği’nin yaptığı çalışmaları destekleyen Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer, eşi Leyla Gezer’le birlikte bedensel engelliler için mangal partisi düzenledi. Nesim-Leyla Gezer çifti, kendi elleriyle mangalda pişirdikleri yiyecekleri engellilere dağıttılar.

Dernek Başkanı Aysel Yiğit etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Emniyet Müdürümüz ve eşinin bizler için düzenledikleri mangal partisi nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu bize büyük bir jest oldu” dedi.

Turgutlu Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyarete gelen Akhisar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Cem Bayrak ve yöneticileri de Gezer’in misafiri oldular. Cem Bayrak: “Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer’in bedensel engellilere gösterdiği ilgiden dolayı çok duygulandım. Diğer yetkililerden de bu tür etkinlikleri yapmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Bedensel engelliler mangal partisi sonrasında davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 17:50:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?