28
Mayıs
2024
Salı
TURGUTLU - MANİSA

Gökhan Uzun Turgutluspor'da

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Turgutluspor, Gökhan Uzun'u renklerine bağladı. 

Pendikspor'un alt yapısından yetişen, sırasıyla Pendikspor, Bursaspor ve son 3 yıldır da Oyak Renault forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Uzun, başkan adayı ve Asbaşkan Mehmet Aktaş ve Genel Kaptan Ahmet Bahçeci nezaretinde Atatepe Tesisleri'nde 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

Birçok kulüpten resmi olarak transfer teklifi aldığını belirten Gökhan, "Ancak Turgutluspor'un hedefi olan bir takım olması ve tesislerinin çok güzel olması beni bu kulübe çekti. Hedefim Turgutluspor'un başarılı bir noktaya gelmesinde pay sahibi olmak. Daha sonra da kendimi gösterip Süper Lig'e transfer olmak" diye konuştu. 

Genel Kaptan Ahmet Bahçeçi ise, "Prensipte anlaşmaya vardığımız oyuncular ile sözleşme imzalıyoruz. Daha geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya vardığımız futbolcularla da yakın bir süre içerisinde sözleşme imzalayacağız. Turgutluspor'da transfer bitmez" dedi.
Asbaşkan ve başkan adayı Mehmet Aktaş da, Turgutluspor'un şuana kadar oldukça başarılı transferler yaptığnı belirterek, söz verdikleri 2 yıldız oyuncuyu da en kısa sürede renklerine bağlayacaklarını söyledi.
.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2006 Pazar 21:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer (birlik ayakkabı) IP: 81.213.72.xxx Tarih : 3.08.2006 16:39:53
yürü be turgutluspor.sayın başkanımıza ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımıza başarılar dilerim.yolunuz açık olsun.