25
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Hayata son anda tutundular

HAYATA SON ANDA TUTUNDULAR

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2 gündür haber alınamayan genç çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendikleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Selvilitepe Mahallesi Tepe Sokak 92 numaralı evde ikamet eden 2 yıllık evli Serkan Çan (29) ve eşi Hatice Çan'dan (27) 2 gündür haber alamayan komşuları, şüphelenerek olayı mahalle muhtarı Sait Kaya'ya, Kaya da polis ekiplerine bildirdi. Evin kapısını çilingire açtırarak içeri giren polis ekipleri, Çan çiftini yarı baygın olarak buldu.

Yaklaşık 200 mahalle sakini evin önüne toplanarak meraklı gözlerle yaşananları izlerken, genç çiftin bazı komşuları da dua etti. Çitin karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenirken, bir polis memuru odayı havalandırmak için camı açtı. Polisin çiftin yaşadığını bildirmesi ile bazı mahalle sakinleri sevinç gözyaşları döktü.

Umutların tamamen tükendiği anda aldıkları sevindirici haberle derin bir nefes alan komşuları, çiftin sağ kurtulmasını mucize olarak değerlendirdiler. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yarı baygın haldeki çift, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Serkan ve Hatice Çan'ın durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Serkan Çan'ın Turgutlu'da berberlik yaptığı ve eşinin de ev hanımı olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HAYATA SON ANDA TUTUNDULAR
HAYATA SON ANDA TUTUNDULAR
HAYATA SON ANDA TUTUNDULAR
HAYATA SON ANDA TUTUNDULAR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 22:19:03
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 11:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?