30
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

İş hanında yangın paniği

İŞ HANINDA YANGIN PANİĞİ

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bugün meydana gelen olayda, bir iş hanında bulunan ve kullanılmayan odada yangın çıktı. Olay bugün saat 17.30 sıralarında meydana geldi.

Altay Mahallesi Tütüncüler Sokak üzerinden bulunan İsmail Ağa iş hanında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında yangının çıktığı oda tamamen kullanılmaz hale geldi. Olayın meydana geldiği handa bir dershane, bir sürücü kursu ve bir çok iş yeri bulunuyor. Olayın meydana geldiği sırada dershanenin tatilde olması ve öğrencilerin bulunmaması faciayı önledi.

Yangın yerine gelen çok sayıda itfaiye aracı yangını kısa sürede söndürürken, handa iş yerleri bulunan iş yeri sahipleri söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izlediler.

Yangının bazı görgü tanıkları "Binanın dumanlar içerisinde kaldığı gördük. Dumandan göz gözü görmüyordu. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Han içerisinde bulunan dershanenin bugün tatil olması ve içerisinde öğrenci olmaması faciayı önledi'' şeklinde konuştular.

İsmail Ağa iş hanının 1. kat 4 numaralı odasında meydana gelen yangında odanın boş olduğu, zaman zaman öğrencilerin ders çalışması için kullanıldığı öğrenildi. Maddi zararın yaklaşık 2 bin lira olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İŞ HANINDA YANGIN PANİĞİ
İŞ HANINDA YANGIN PANİĞİ
İŞ HANINDA YANGIN PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2011 Pazar 18:49:04
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 00:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?