20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURGUTLU - MANİSA

İŞTE ŞİMŞEKLERİN GÜCÜ TURGUTLUSPOR 4 - AKŞEHİR 1

Son haftalarda üst üste yakaladığı başarılı performansına bir yenisini ekleyen Turgutluspor, Pazar günü evinde konuk ettiği Akşehirspor’u eli boş olarak gönderdi. Ligin alt sıralarında yer alan zayıf rakibi karşısında ilkyarıda oynadığı tutuk futbola karşın ikinci yarı daha derli toplu bir takım çıkarak evinde oynadığı maçı 4-1 gibi farklı skorla geçti.

            Maça konuk ekip Akşehirspor başladı, maçın ilk dakikalarında konuk ekip oyuncusu Umut sarı kart gördü. Maçın ilk dakikaları olan 5.dakika  Sadullah’ın ceza sahası dışında kullandığı serbest vuruşta sert gelen topu Adnan dokunarak golü attı. 29 .dakika da ceza sahası yayının içerisinde İbrahim’in yaptığı hatayı fırsat bilen Tünay  topu alarak Kaleci Fatih’i geçtikten sonra arkadaşı Alim’e vererek adeta golü göstere göstere boş kaleye golü atarak beraberliği yakaladı1-1. bu dakikadan sonra gelişen ataklarda gol olamayınca maçın ilk yarısı 1-1’lik skorla bitti.

            Maçın ikinci yarısına daha derli toplu çıkarak adeta fırtına gibi çıkan kırmızı-siyahlı ekip dört dakika sonra 49.dakika da Adnan’ın ceza sahası dışından şık plasesine karlık veren Taylan takımının ikinci golünü attı 2-1. 67.dakikada gelişen atakta Sadullah’ın kornerden kullandığı topa kafa ile iyi çıkan Onur takımını 3-1 öne geçirdi. Onur golü attıktan sonra yaptığı Show ile adeta tribündeki taraftarları coşturdu. 89.dakika da yine Sadullah’ın ortasına çıkan Eray maçın sunucunu tayin etti 4-1.

 

Stad: 7 Eylül

Hakemler: Eser Binici**, Sevcan Surel**, Serkan Olguncan**

TURGUTLUSPOR: Fatih***, Eray***, Yasin***, Onur***, Ayhan**, İbrahim***, Hüsnü**, Engin**, Adnan**, Sadullah***, Taylan****

AKŞEHİRSPOR : Kadir**, Samet**, Veysel**, Çetin**, İbrahim*, Umut*, Engin**, Tünay**, Çağdaş**, Alim**, Seyhan**

GOLLER : Dk.5 Adnan, Dk.49 Taylan, Dk.67 Onur, Dk.89 Eray Turgutluspor / dk. 29 Alim

Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 22:54:11
Güncelleme :5 Aralık 2004 Pazar 22:57:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?