22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURGUTLU - MANİSA

Kenevir operasyonu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir dere yatağında tespit edilen kenevir tarlasında, bin 500 adet dişi hint keneviri ele geçirildi. 

Turgutlu Emniyet Müdürlüğü istihbarat ekipleri, belediyeye ait su depolarına 200 metre mesafede kenevir yetiştirildiğini tespit etti. Operasyonda bir kenevir tarlasıyla karşılaşıldı. Bitkiler arasına ekilmiş boyları bir metreyi aşkın kenevirler emniyet ekipleri tarafından toplandı. Bin 500 adet hint keneviri daha sonra imha edildi. Kenevirlerin esrar maddesine dönüştürülmesi halinde piyasa değerinin yaklaşık 100 bin YTL olduğu öğrenildi. Bu arada, kenevir bahçesi yakınında evi olan ve olayla ilgisi olabileceği düşünülen S.D. (30) isimli bir şüpheli gözaltına alındı. 

Uyuşturucuyla mücadele çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, "Geçen yıl ekiplerimiz bu yönde yaptığı başarılı çalışmalarla uyuşturucu üreticileri ve satıcılarına göz açtırmadı. Bu yıl aynı çalışmaları sürdürmeye devam ediyoruz. Uyuşturucuyu kendine sektör edinmiş kişilere yönelik çalışmalarımız ve mücadelemiz devam edecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 11:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel dinçer IP: 88.228.237.xxx Tarih : 14.06.2007 21:20:13
Belediye başkanımız sayın serhat orhan başta olmak üzre ilçe emniyet teşkilatımızın çalışmalarını bir kasabalı vatandaş olarak başarılarını taktir ediyorum...inşallah turgutlunun bu gidişatı hiç değişmez.