18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Mehmet Uslu imzaladı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi’nin yeni takımı Turgutluspor, dış transferde daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Akşehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Uslu’yu 2 yıllığına renklerine bağladı.

Amasyaspor’un alt yapısından yetişen ve Amasyaspor’da top koşturduktan sonra Akşehirspor’a transfer olan 23 yaşındaki Mehmet Uslu, Turgutluspor’a gelmekten oldukça memnun olduğunun ifade ederek, "Burada faydalı hizmetlerde bulunmak istiyorum. Turgutluspor hedefi olan bir takım, ayrıca tesisleri de beni büyüledi" dedi.

Öte yandan, Fenerbahçe PAF takımından 6 futbolcunun ise yarın ilçeye gelerek imza atacakları öğrenildi. Dış transferde 5 futbolcu ile daha görüşüldüğü ancak bu futbolcular ile iç transfer tamamlandıktan sonra masaya oturulacağı belirtildi.

Ayrıca Turgutluspor’un 20 Temmuz tarihinde top başı yapacağı, sezon öncesi kampının ise Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın isteği doğrultusunda Turgutluspor Atatepe Tesisleri’nde 24 ile 26 futbolcunun bulunduğu kadroyla yapılacağı açıklandı.

Bu arada, Turgutluspor’da yıldızı parlayarak geçtiğimiz günlerde Denizlispor’a transfer olan Taylan, bugün Turgutluspor tesislerine gelerek kulüp çalışanları ile vedalaştı. Taylan, başta Belediye Başkanı Serhat Orhan olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 14:52:57
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 12:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?