22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURGUTLU - MANİSA

'Nevra' operasyonunda 42 kilo esrar yakalandı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, polisin bir yolcu otobüsüne düzenlediği ‘Nevra’ adı verilen operasyonda, 42 kilogram esrarla yakalanan 29 yaşındaki H.D. gözaltına alındı.
Bir ihbarı değerlendiren Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.D.'nin, otobüsle İzmir ve Manisa'da piyasaya sürmek üzere Hatay'dan 42 kilogram esrar getireceğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, dün saat 22.00 sıralarında H.D.'nin içinde bulunduğu yolcu otobüsünü E- 96 Karayolu Turgutlu Garajı Kavşağı'nda durdurdu. Otobüsün bagajında yapılan aramalarda, çanta içinde özel olarak paketlenmiş, yaklaşık 100 bin YTL değerindeki büyük ölçüde kurutulmuş, içime hazır esrar ele geçirildi. H.D., gözaltına alındı. Uyuşturucu bulundurmak suçundan sabıkalı olan H.D.'nin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayacaklarını belirterek, “Geçtiğimiz haftalarda, yanıma gelen bir anne, oğlunun uyuşturucuya alıştığını ve esrar alabilmek için evdeki paraları çaldığını söylemişti. Bu olaydan çok etkilendim. Buradan esinlenerek, operasyona o annenin adını verdik. Bundan sonra da, titiz bir şekilde çalışmalarımıza devam ederek, gençlerimizin zehirlenek isteyen kişilere izin vermeceğiz” dedi.



DHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 16:22:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga zeryok IP: 88.251.25.xxx Tarih : 15.11.2007 22:43:54

ben manisa merkezdenim komiser abi bende etkilendim ama bir gün bunların soyu tükenecek biliyorum ama tükendiği zaman kaç tane anne ağlayacak size yakşamlar