23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Omuz atma tartışması kanlı bitti

Turgutlu'da, bir kuyumcu dükkanının önünde güneşlenen vatandaş, bir kişiye yol vermek isteyince, bu sırada arkasından geçmekte olan ve sırtıyla dokunduğu şahıs tarafından omuz attığı öne sürülerek bıçaklandı. Olay Şadırvan Meydanı’ndaki Manifaturacılar Sokak’taki bir kuyumcunun önünde bugün öğle saatlerinde meydana geldi.

Bir kuyumcu dükkanının önünde güneşlenmekte olan Ceyhun Sevrican (29), yoldan geçen bir vatandaşa yol vermek için geriye doğru çekildi. Sevrican, bu sırada arkasından geçmekte olan Fikret Yavuz (24) isimli şahsa çarptı. Kendisine omuz atıldığını zanneden Yavuz, kısa süreli bir tartışmanın ardından Sevrican’ı bacağından bıçakla yaraladı.

Sevrican olay yeri çevresindeki bir dükkana götürülerek ilk müdahale yapılırken, vatandaşlar tarafından yakalanan Yavuz ise polise teslim edildi.

Ceyhun Sevrican vatandaşların yardımıyla daha sonra Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Fikret Yavuz ise sorgulamasının ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2005 Pazartesi 17:28:30
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 12:32:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?