22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURGUTLU - MANİSA

Polislere 'Hizmette Kalite' semineri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları ve amirlere yönelik "Hizmette Kalite" konulu seminer verildi. 

Turgutlu Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminere polis memurlarının yanı sıra Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynel Yaşar da katıldı. Seminere konuşmacı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Gönül Budak davet edildi. Budak'ın verdiği seminerde alışılmışın dışında komik ve ilginç görüntüler oluştu. Konuşmasının başında ilk olarak yan yana oturan polis memurlarının birbirlerine sarılmalarını isteyen Budak, katılımcılara kısa süreli bir şaşkınlık yaşattı. Birbirlerine sarılan polis memurları uzun süre gülmekten kendilerini alamadılar. 

Kaliteli hizmette aranan faktörleri dakiklik, hassaslık, güleryüz, nezaket, doğruluk, ekip çalışması, dürüstlük, iyi iletişim, güvenirlik, işin istediği gibi bitirilmesi ve sonuç takibi, kaliteyi engelleyen faktörleri ise plansızlık, talimatlar - kurallar, yöneticiler, değişim, şahsi problemler ve iletişim eksikliği olarak sıralayan Prof. Dr. Gönül Budak, kendisini dikkatle takip eden polis memurlarından ayağa kalkarak birbirlerini iteklemesini kavga ediyormuş gibi davranmalarını isledi. Az önce ansızın birbirlerine sarılmış olmanın şaşkınlığını atlatamayan polis memurları bu kez kavgayı aratmayan şekilde birbirleri ile itişmeleri ilginç görüntüler oluşturdu. Prof Dr. Buda ta ön sırada oturan bir bayan polis memuru ile itişmesi seminere katılan polis memurlarını uzun süre güldürdü. Seminer sonunda Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Prof. Dr. Gönül Budak'a bir tablo hediye ederek teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 14:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?