20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURGUTLU - MANİSA

Saldırganlar teslim oldu

Turgutlu ilçesinde, bir kahvehaneyi silahla tarayıp 1 kişinin ölümü, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 4 saldırgandan 2'si de teslim olarak mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili daha önce 2 kişi tutuklanmıştı.


Olay, Cumhuriyet Mahallesi eski Manisa yolunda bir kahvehanede 16 Ekim 2008 tarihinde meydana geldi. Bir otomobille kahvehane önüne gelen şahıslar içeride oturan vatandaşların üzerine silahla ateş açmış, olayda işletme sahibi Cengiz Yavuz (35) ile kardeşi Ercan Yavuz (25), Murat Güçlü (28), Mehmet Aydın (36) ile Faruk Beller (45) isimli kişiler yaralanmıştı.


Silahlı saldırıda durumu ağır olduğu için Turgutlu Devlet Hastanesi'nden Ege Üniversitesi'ne sevk edilen Mehmet Aydın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.


Olay sonrası yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen G.S. (21) ve E.G. (23 yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Diğer failler K.S. (26) ile B.S. de (24) Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu.
Jandarma tarafından Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen iki şahıs, yapılan sorgulamalarının ardından sıkı güvenlik tedbirleri arasında adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:49:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?