18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Şampiyona coşkulu karşılama

Türkiye 3. Futbol Ligi 4.Grup’ta ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Aliağa Belediyespor’a 8 puan fark atarak şampiyonluğunu garantileyen Yeni Turgutluspor, ilçe halkını sokağa döktü.

2-0’lık Akşehirspor deplasman galibiyeti sonrası ilçeye dönen futbolcular, krallar gibi karşılanırken, taraftarlar şampiyonluk şarkıları söyledi. Maç sonrası Turgutlu’ya hareket eden kafileyi ilçe yakınlarında 100 araçlık konvoy karşıladı. Şehre açık kasalı TIR üzerinde giren futbolculara burada 6 binin üzerinde taraftar topluluğu büyük sevinç gösterisinde bulundu. Kırmızı-siyahlı kafilenin kente girmesi ile birlikte Turgutlu adeta karnaval alnına döndü. Binlerce taraftar Turgutluspor lehine tezaaruat yaparken belediye tarafından ise yapılan havai fişek gösterilkeri gök yüzünü aydınlattı. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Kutlamalara AKP Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu da katıldı. Kutlamalar sırasında futbolcular vatandaşlara çiçek attılar. Kutlamalar sırasında bir konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı ve Turgutluspor Onursal Başkanı Serhat Orhan, ligin bitimine 2 hafta kala 8 puan farkla şampiyonluklarını ilan ettiklerini belirterek, "İşte inanç da, zafer de budur. Bu takım 2.ligde de şampiyonluğa oynayacak size söz veriyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Kocatürk ise teknik kadro ve futbolcuları kutladığını söyledi. Yeni Turgutluspor, ligin son haftasında oynayacağı Burdurspor maçında şampiyonluk turu atacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 14:25:13
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 19:06:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?