25
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

SGK 14 Haziran'da açılıyor

SGK TURGUTLU ŞUBESİ 14 HAZİRAN'DA AÇILIYOR

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO) girişimleriyle ilçeye kurulan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) şubesinin 14 Haziran'da açılacağı bildirildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TUTSO) Mayıs ayı meclis toplantısında SGK şubesinin ilçeye kazandırılması konusu değerlendirildi. Toplantıya Kaymakam Nazmi Günlü ve SGK Manisa İl Müdürü Saffet Dinç de katıldı. Toplantıda 2010 yılı Nisan ayı meclis tutanağı ve mizan cetvelinin okunup oylanmasının ardından, SGK'ya yer tahsisi konusu görüşüldü. TUTSO meclis salonunun 3 yıl ücretsiz 2 yıl ücretli olmak şartı ile SGK'ya verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda konuşan SGK Manisa İl Müdürü Saffet Dinç, “SGK Turgutlu Şubesi'nin açılması hepinizin katkıları ile oldu. Kaymakamımız ve TUTSO bu konuda çok büyük gayret gösterdiler. Bir aksilik olmaması halinde 14 Haziran Pazartesi günü Turgutlu'da hizmet vermeye başlayacağız. Turgutlulu vatandaşlarımız artık bir çok işlemini Turgutlu'da yapabilecek ve Manisa'ya gitmekten kurtulacak. İşverenimiz ve işçimiz her zaman bize müracaat edebilir." dedi. Kaymakam Nazmi Günlü de, “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu işin gerçekleşmesinde katkıları çok büyük. Turgutlu halkının bu hizmetten faydalanabilmeleri için tüm şartları kabul ederek destek verdi. SGK Turgutlu için çok önemli. Halkımız Manisa'ya gidip gelmekten kurtulacak. Bu merkezin açılmasıyla devlet hizmeti vatandaşımızın ayağına gelmiş olacak. Desteklerinden dolayı TUTSO meclisine çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

TUTSO Meclis Başkanı Faruk Aydın ise, “SGK'yı sonunda Turgutlu'ya kazandırdık. Kaymakamımız bu konu ile ilgili yoğun mesai harcayarak destek verdi. Turgutlumuz ve üyelerimiz için bu hizmetin hayırlı olmasın diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 15:27:05
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 20:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?