16
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ambulans

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaklaşık 800 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunda tüm üyelere tam teşekküllü ambulans sözü veren Başkan Erdoğan Kurşun, sözünü yerine getirerek ambulansı aldı.

Ankara'da Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Derviş Günday ile bir araya gelen Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erdoğan Kurşun, ilçedeki şoför esnafı ile ailelerinin faydalanabileceği tam teşekküllü ambulans talebinde bulunmuştu. Bu talebi geri çevirmeyen Günday'ın ilçeye gönderdiği ambulans oda tarafından teslim alındı. Odaya şimdiye kadar iki kurtarma, bir hizmet aracı ve 6 katlı modern oda hizmet binası kazandıran Başkan Kurşun, son olarak kendi çabaları ile ilçeye ambulans kazandırmanın gurur ve sevincini yaşadığını söyledi. İlçedeki oda başkanlarının katılımıyla kurban kesilerek tanıtılan ambulans, daha sonra şoför esnafının ve ilçe halkının hizmetine sunuldu.
iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2007 Cuma 12:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEKİR ÇAY IP: 85.110.166.xxx Tarih : 19.02.2008 10:59:02

sayın yetkililer çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim isternet sayfanızda iletişim hattınıza ulaşamadığımdan şikayetimi bu sayfada dile getirmek istiyorum.17.02.2008 tarihinde gölbaşında 06 T 6536 PLAKALI TİCARİ ARAÇA binerek oran köprüsüne yakın bir yere gideceğimi söyledim "bu ana yol olması nedeniyle dolmuş ve otobüsede binebilirdim ancak işim acele olması dolayısiyle taksiye binmek gerekti" şöför tamam abi dedi gidece- ceğim yere üç kilometre kala ana yol üzerinde araçlar kaymış ve gitmek imkanım olmadı taksimetreye baktım 10 ytl.yazıyor şöförü 10 ytl yi uzattım parayı alınca bana tekrar 5 ytl daha vereceksin dedi neden dedim taksimetren 10 ytl yazdı veriyorum dedim abi buradan karşılığı yok onun için tarife böyle dedi bende münakaşa etmemek için bu 5 ytl yide verdim gölbaşı belediyesinin karşısından yaklaşık 7 km lik bir yol için 10 ytl.ninde tarifeye uygunmu karşılığeığı yok diye ikinci bir yüzde elli ücret talebi doğrumu doğruysa özür dilerim ancak ana caddeler üzerinde her taksiye binen müşteri- ye böylemi davranılıyor böyle birk durum vardsaü binersen neden söylenmiyor bu bana biraz garip geldi resmen şehir eşkiyalığı gibi bu davranışdoğrumudur eğer doğru deyilse bu şöför ve araç için gerekli yasal işlemin yapılmasını ve benden haksız olarak alındığına inandığım paranın tarafıma iadesinin sağlanmasını arz ve rica ederim. BEKİR ÇAY ADRES SEYMENLER CEMAL GÜRSEL CADDESİ 89 SOÜKAK 3/5 GÖLBAŞI ANKARA 05356540868 4841325