18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Tartışmalı şirketten eğitime destek

Laboratuarın açılış törenine Kaymakam Ahmet Macunluoğlu, European Nikel Müdürü Sımon Purkıss, European Finans Direktörü Andrew Lindsay, Bosphorus Madencilik Proje Müdürü Mike Oxley, Bosphorus Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü Akif Sayar, Bosphorus Madencilik İş Güvenliği Mühendisi Köksal İbrahimoğlu, Okul Müdürü Uğur Atakaş, bazı köy muhtarları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.


Törende bir konuşma yapan Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, "Yöremizde kurulan ve deneme üretiminde bulunan Bosphorus Nikel Madencilik, ekonomik açıdan Turgutlu ve Türkiye için kazançtır. Tam kapasite ile çalışmaya başladığında daha faydalı olacağına inanıyorum ve desteklerinin devamını bekliyorum" dedi.

European Nikel Müdürü Sımon Purkıss ise, "Türkiye’de olduğu gibi tüm dünyada eğitim çok önemlidir. Biz de buna katkıda bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bu yöreye desteklerimiz ve yardımlarımız devam edecek" diye konuştu.

Törende Okul Müdürü Uğur Atakaş, European Nikel Müdürü Sımon Purkıss’e teşekkür plaketi verdi. Daha sonra laboratuarın kurdelesi Kaymakam Ahmet Macunluoğlu ve European Müdürü Sımon Purkıss tarafından kesildi.

MANİSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2004 Perşembe 14:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?