18
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Temizlikçi kadını bankada unuttular

Turgutlu'da banka şubesinde unutulan ve üzerine kapı kilitlenen kadın, polisin alarma geçmesine neden oldu. Temizlik görevlisi Kadriye Pekşanlı (40), banka memurları tarafından içeride unutulup, üzerinden kilitlenince çalan alarm sayesinde kurtarıldı.

Olay, dün akşam saat 19.10 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İş Bankası Turgutlu Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alarm çalması üzerine Turgutlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri banka şubesine gelerek inceleme başlattı. Güvenlik güçleri, araştırma yaptıkları sırada banka içinde bir kadının olduğunu gördüler. İlk olarak şüpheye sebep olan kadının, yapılan araştırma sonucu bankada temizlik görevlisi olarak çalışan Kardiye Pekşanlı olduğu, bankanın zemin katında temizlik yaptığı sırada görevlilerin içeriyi kontrol etmeden şubeyi kapattıkları ve kendisini içeride unuttukları tespit edildi.

Güvenlik şirketinin bildirmesi üzerine olay yerine gelen bankanın servis görevlisi Ramazan Demir (35) kapıyı açarken, temizlikçi kadın da kapı önünde bekleyen çocuklarına kavuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 12:23:37
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 16:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?