23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Trafik kazası: 14 yaralı

Turgutlu'da bir kamyonun minibüse arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında İzmir-Ankara Karayolu Derbent Kasabası çıkışında meydana geldi. İzmir’den Ankara yönüne gitmekte olan Ayhan Teyen (37) yönetimindeki 45 RV 888 plakalı kamyon, önünde seyretmekte olan Ali Aykan (62) yönetimindeki 19 FG 493 plakalı minibüse arkadan çarptı.

Minibüsün piknik yapmak için yer aradığı ve sağa dönmek için yavaşladığı sırada hızla gelen kamyonun arkadan çarptığı tespit edildi. Kaza sonucu 2’si araç sürücüsü, 1’i asker olmak üzere toplam 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kazada yaralanan Ercan Soyalp (35), Gülcan Soyalp (10), asker olan H. Hüseyin Can (20), Halit Can (50), Fadime Dönmez (30), Ahmet Dönmez(13), Ayşegül Dönmez (11), Cennet Can (45), Can Soyalp (6), Fatma Akgün (32), Şengül Soyalp (34), Caner Can (45) Turgutlu Devlet ve 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Minibüs şoförü Ali Aykan ile kamyon şoförü Ayhan Teyen ise olay yerinde ayakta tedavi gördü. Hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Çarpmanın etkisiyle her iki araç hurdaya dönerken minibüste bulunan çocuk oyuncakları ve eşyalar etrafa saçıldı E-96 Karayolu ise tek şeridi kısa süre trafiğe kapanırken, daha sonra tek taraftan trafik akışı sağlandı.

İzmir Narlıdere’de vatani görevini yapmakta olan Hasan Hüseyin Can’ı yemin töreni sonrası alarak Ankara’ya gittiklerini belirten Fadime Dönmez, "Askerden izine çıkan akrabamızı alarak Ankara’ya gidiyorduk. Sol tarafta gördüğümüz piknik alanına döneceğimiz sırada büyük bir gürültüyle sarsılarak takla attık başka bir şey hatırlamıyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 18:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?