23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Transfer harekatı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Katagorisi’nin yeni takımı Turgutluspor, transfer çalışmalarına bugün start verdi.

Kulüp, iç transferde kaleci Fatih ve stoper Yasin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce prensipte anlaşılan ve bu gün imza atması beklenen Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın imzası, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) sözleşme belgelerini göndermediği için yarına kaldı.

Turgutluspor’un transfer komitesi, Kulüp Başkanı Mustafa Kocatürk, Onursal Başkan Serhat Orhan, Genel Kaptan Ahmet Bahçeci, Teknik Direktör Özcan Kızıltan birlikte hareket ederek iç transferde Kaleci Fatih, stoper Yasin ve Polat ile bugün masaya oturdu. Yöneticiler, kaleci Fatih, stoper Yasin ile 1 yıllık anlaşma sağlarken, Polat Çetin ile yapılan görüşme sonuçlanmadı. Bu futbolcu ile anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kırmızı siyahlı yönetim, Akseki Aromaspor’dan Libero stoper Osman Değirmenci ile 1 yılığına anlaştı. Çanakkale Dardanelspor’dan santrfor Halim de Turgutlu’ya gelerek transfer komitesi ile ön görüşme yaptı.

Turgutluspor’un gol ayağı Taylan Uzunoğlu’na Süper Lig ve 2. Lig A Kategorisi takımlarından Denizlispor, Elazığspor, BB. İstanbulspor ve Urfaspor’dan teklifler yapıldığı öğrenildi. Bu arada, Teknik Direktör Kızıltan’ın yardımcılığına Selahatin Dinçel, Osman Aşkın, kaleci antrenörlüğüne ise Altınay Çetin getirildi. Turgutluspor yarın iç transferde Ramazan, Taylan, Hüsnü, Murat Benekli ve Süleyman ile masaya oturacak.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Turgutluspor’un çalışmalara 4 Temmuz’da baslayacağını ve isimlerini gizlediği Fenerbahçe altyapısından 6 futbolcunun da önümüzdeki günlerde Turgutlu’ya gelerek imza atacaklarını açıkladı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2005 Çarşamba 18:01:02
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 12:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?