20
Mayıs
2024
Pazertesi
TURGUTLU - MANİSA

Turgutlu göz doktoruna kavuştu

Göz doktoru eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşanan Turgutlu ilçesinde, Devlet Hastanesi'ne atanan göz doktorunun göreve başlamasıyla hastalar ve hastane yönetimi rahatladı.


Turgutlu Devlet Hastanesi'nde görevli 4 göz doktorundan 2'sinin istifa etmesi bir doktorun da emekliye ayrılması nedeni A ve B bloktan oluşan her iki hastanede sadece bir göz doktoru görev yapıyordu. Mevcut doktorun izinli ve ameliyatta olduğu günlerde hastanede göz muayenesi yapılamadığı gibi heyet raporuda verilemiyordu. Yaşanan göz doktoru eksikliği, yeni yapılan atamayla giderildi. İzmir 9 Eylül Üniversitesi'nin ardından 14 yıldır Alaşehir Devlet Hastanesi'nde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Doktor Süreyya Eryıldırım, Turgutlu Devlet Hastanesi A Blok'ta göreve başladı. Turgutlu'ya kendi isteği ile geldiğini belirten Dr. Süreyya Eryıldırım, "Daha önce Turgutlu'da geçici olarak görev yaptım. Turgutlu Devlet Hastanesi'ndeki doğal güzellik ve yeşil ortam beni büyülemişti. Burada uzun yıllar keyifle hizmet etmek istiyorum." dedi.


Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu ise, "Hastanemizde uzun zamandır eksikliğini çektiğimiz göz doktoru sıkıntısının çözülmüş olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra her iki hastanemizde de göz muayenesi yapılabilecek." diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 16:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?