26
Mayıs
2024
Pazar
TURGUTLU - MANİSA

Turgutlu'da açılış günü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, cumartesi günü çeşitli açılış törenlerine katılmak üzere Manisa'nın Turgutlu ilçesine geliyor.

Merhum işadamı Mehmet Altan adına ailesi tarafından yaptırılan 120 öğrenci kapasiteli Mehmet Altan Anaokulu, Turgutlu Belediyesi tarafından yaptırılan İlçe Tarım Müdürlüğü hizmet binası, İnci Üzmez Endüstri Meslek Lisesi, yeni otobüs garajı ve Matlı Yem Üretim Tesisleri'nin açılış törenleri, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılacağı törenle gerçekleştirilecek. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ise sadece yem üretim tesislerinin açılışına katılacak.

Törene ayrıca 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, Emekli Orgeneral Fikret Küpeli, milletvekilleri ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, cumartesi günü Turgutlu'nun tarihi günlerinden birini daha yaşayacağını belirterek, "Bir döneme damgasını vuran 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Emekli Genelkurmay Başkanımız Hilmi Özkök, Emekli Orgeneral Fikret Küpeli, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve birçok seçkin davetliyi ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. İlçemiz için güzel bir gün olacak. Bunun için programın kusursuz bir şekilde geçmesi için hazırlıklarımız sürüyor" dedi

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?