25
Mayıs
2024
Cumartesi
TURGUTLU - MANİSA

Turgutluspor'un hedefi ilk 5

TURGUTLUSPOR'UN HEDEFİ İLK BEŞ

Turgutluspor'un genç ve tecrübeli teknik direktörü Burhanettin Basatemur, Turgutluspor'da bu sezon yakalamayı istediği hedeflerini anlattı. Turgutluspor'u iki sezon arka arkaya çalıştıran teknik adam olarak kırmızı siyahlı kulübün tarihine geçen Burhanettin Basatemur camiaya başarı sözü verdi.

Yoğun antrenman temposundan arta kalan vakitlerde oğlu Bilal ve kızları İlknur ile Sevde ile vakit geçiren Basatemur 3 çocuğunu uğur melekleri ve moral kaynağı olarak nitelendiriyor.

Basatemur: " Yönetim kurulumuz ile anlaşma sağlarken hedefimizi ilk 5 olarak belirledik. Bu sezon bizim en öncelikli hedefimiz sezon sonu ilk 5 takım arasında lig'i tamamlamak olacak. Ancak bu hedefe ulaşmak hiçte kolay değil. Şuan için fiziksel ve kondisyon anlamında eksikliklerimiz var ayrıca bazı bölgelerde eksik oyuncularımız var bunların sıkıntısını yaşıyoruz. Ancak futbolcularımızın tamamı çok iyi niyetli ve oldukça özverili, bu zor süreci el birliği ile aşacağız. Turgutluspor'un tam anlamı ile

hazır olması için en az 2-3 haftaya ihtiyacı var. Takımımız bu süre zarfında istediğimiz düzeye gelecek. Henüz daha bir maç kazandık yaptığımız net bir şey yok, Turgutluspor belirli dönemlerde inişli çıkışlı bir tablo yaşayabilir. Ancak sezon sonu ilk 5 hedefimize muhakkak ulaşacağız. Camiamızdan sabırlı olmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz." dedi.

Basatemur Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Akçaabat Sebatspor karşılaşması ile ilgili : "Rakibimiz ligde zor günler geçiriyor ancak bu durum bizim işimizi daha da zorlaştıracaktır. Ancak bizim kazanmaktan başka bir çaremiz yok galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Şuan için Onursal Başkanımız Serhat Orhan ve yönetim kurulumuzun desteğini arkamızda hissediyoruz. Onların arzuladığı ve istediği Turgutluspor'u en kısa zamanda oluşturacağız bunun için çalışmalarımız var gücüyle

sürüyor."

Öte yandan kırmızı siyahlılarda sakatlıkları süren Ömer ve Turgay'ın Akçaabat Sebatspor karşısında forma giyme şanslarının zor olduğu öğrenildi.

TURGUTLUSPOR'UN HEDEFİ İLK BEŞ
TURGUTLUSPOR'UN HEDEFİ İLK BEŞ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 18:39:04
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 20:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?