23
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Urganlı'ya 4 yeni otobüs

Turgutlu'nun Urganlı Belde Belediyesi, İller Bankası kredisi ile aldığı 4 adet yeni otobüsü törenle sefere koydu. Törene, Turgutlu Kaymakamı Ahmet Macunluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, İlçe jandarma Bölük Komutanı Namık Kemal Çetinkaya, Ahmetli Belediye Başkanı İbrahim Keklik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Müftü Mehmet Erdoğan, Urganlı Belediyesi meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Urganlı Belediye Başkanı Mesut Yalım, "Elimizde bulunan otobüslerin eskimesi nedeniyle halkımıza istenilen hizmeti veremiyorduk. İller Bankası’ndan sağladığımız 3 yıl vadeli kredi ile 4 yeni 20 kişilik İveco marka otobüsü 296 milyar liraya satın alarak, halkımızın hizmetine soktuğumuz için mutluyuz" dedi.

Kaymakam Ahmet Macunluoğlu ise Urganlı Belde Belediye Başkanı Mesut Yalım’ı kutladıktan sonra, "Vatandaşlarına daha iyi hizmet verebilmek için aldığı 4 otobüsü hizmete sokması bizleri mutlu etti. Urganlı’lı vatandaşlara araçların hayırlı ve uğurlu olmasını ve kazasız yolculuk yapmalarını diliyoruz" diye konuştu.

Turgutlu Müftüsü Mehmet Erdoğan’ın yaptığı duadan sonra 4 araç için 4 koyun kurban edilerek araçlar hizmete sokuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 14:05:24
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 16:26:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?